Mer om mig

Amazonit Friskvård

Professionella tjänster inom massage

Diplomerad Friskvårdsmassör och Diplomerad Chakrabalanserare
Amazonit Friskvård är ett företag med både kunnighet, engagemang och kundvänlighet. När man kommer hit så får man alltid hjälp så det passar en själv. Alla uppdrag anpassas därför efter kundens behov, förutsättning och önskemål.

CHAKRABALANSERING
Jag erbjuder även Chakrabalansering med avkopplande massage. Går du med en känsla av obalans, trötthet eller stress. Eller kanske oro, sjukdomskänsla eller håglöshet. Då kan det hända att du har obalans i dina chakran. Det kan hjälpa att öppna eventuellt stängda chakran för att få en känsla av att må bättre. Chakra är 7 energifält som finns i vår kropp. Dessa behöver vara öppna/balanserade för att energierna skall ha ett fritt flöde. Verktygen jag använder mig av är pendel, aromoljor och kristaller. Det är individuellt vilken/vilka upplevelser och vilken verkan en chakrabalansering har.

Välkommen att höra av dig till mig!

Du hittar mig även på Facebook. Där kan du ta del av unika erbjudanden, små överraskningar, nyheter och information om mina erbjudanden och behandlingar.