Ansiktsbehandling i Borås

Amazonit Friskvård

Ansiktsbehandling

Amazonit Friskvård är ett företag där du hittar kvalitativa och prisvärda ansiktsbehandlingar. Vi har varit aktiva inom branschen under flera års tid och har god kunskap och erfarenhet kring olika typer av ansiktsbehandlingar. Genom åren har samlat på oss vår kunskap genom olika utbildningar, kurser samt praktiskt utförande.ifrån detta har vi utvecklat två metoder för ansiktsbehandling i Borås, vilka presenteras nedan.

Som sagt så erbjuder två olika typer av behandlingar: Lermask- och Galvanic Spa. Båda behandlingarna är effektiva och behagliga. De rengör på djupet och tillför fukt. Lyfter och minskar ärr och linjer i huden. Ger huden lyster och en härlig fräsch känsla. Alla mår bra av en behandling, det är inte enbart till för dem som känner sig torra eller lysterlösa i hyn. Vi har bara en hud och det är viktigt att vi tar hand om den och behandlar den på rätt sätt. Vår ansiktsbehandling är lyx för huden och du kommer att känna märkbar skillnad efter en behandling

Om du är intresserad av att få gjort en ansiktsbehandling så är du välkommen att kontakta oss för mer information om våra olika behandlingar och priser och du kan också läsa mer här.

 

 

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste av allt för oss. Hela tiden ser vi till att hålla oss uppdaterade på det som händer i branschen och även på att ha kännedom om alla nya produkter som ständigt dyker upp. På vår salong använder bara kvalitetsprodukter. Ska vi ta in något nytt i vårt sortiment så är vi riktigt kräsna, bara det bästa är gott nog! Vi ser verkligen fram mot att ge dig en härlig stund hos oss och med ett resultat för din hy som du ska bli riktigt nöjd med. Vi har många kunder som återkommer till oss gång efter annan. Även många kunder som väljer att komma till oss trots att de bor en bit bort. Varmt välkommen till oss här på Amazonit Friskvård.